• Vertrouwenscontactpersoon

Binnen KV Flamingo's streven wij ernaar dat sporters, trainers, supporters en vrijwilligers open en oprecht met elkaar omgaan en elkaar kunnen aanspreken op gedrag dat ongewenst is.
      Dat geldt niet alleen voor seksuele intimidatie, agressie en geweld maar ook voor pestgedrag.

Kom je er onderling niet uit, dan kun je een beroep doen op de vertrouwenscontactpersonen die zijn aangesteld: Petra Kuipers en Jelmer Tamminga.
      Deze vertrouwenscontactpersonen zorgen voor eerste opvang en gaan samen met de betrokkene na welke mogelijkheden er zijn om het probleem op te lossen.

Kom je er met de vertrouwenscontactpersoon niet uit, dan is er ook nog de mogelijkheid om contact op te nemen met de leden van het bestuur.

Wil je meer informatie over de vertrouwenscontactpersonen, neem dan rechtstreeks contact met hen op of anders met het bestuur.

Jelmer Tamminga is bereikbaar op telefoonnummer 06-57328785 en e-mail vertrouwenscommissie@kvflamingos.nl
      Petra Kuipers is bereikbaar via de e-mail vertrouwenscommissie@kvflamingos.nl