• Opzeggen

We vinden het belangrijk dat ieder lid het naar z’n zin heeft bij onze vereniging. Toch kan het zijn dat je je lidmaatschap bij onze vereniging wilt opzeggen.

Het korfbalseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Als je voor het volgende seizoen wilt opzeggen, dan kun je dit voor 1 april doorgeven aan het bestuur van de vereniging door het invullen en versturen van het afmeldformulier. Doe je dit na 1 april, dan zijn we helaas genoodzaakt om je nog een jaar contributie in rekening te brengen.

De JBG en TC moeten elk seizoen bij het KNKV aangeven met hoeveel teams onze vereniging in het nieuwe seizoen gaat deelnemen aan de competitie. Dit doen ze op basis van de ledenaantallen zoals we die na 1 april hebben. Ook daarom is het dus van belang om tijdig aan te geven dat je (kind) stopt het korfballen, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden hoeveel teams er samengesteld kunnen worden. Wordt er in de zomer pas opgezegd of stop(t) je (kind) per direct midden in het seizoen, dan laat je je team achter met een probleem. Korfballen is een teamsport, we hebben elkaar nodig!

Download hier het afmeldformulier.