• Lid worden

Ben je enthousiast geworden over korfbal en wil je graag ervaren wat korfballen bij de Flamingo's inhoudt? Iedereen, vanaf 4 jaar, kan lid worden.
      Naast trainen en wedstrijden spelen, worden er veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.
      Je kunt vrijblijvend contact opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of om je aan te melden voor 4 keer gratis proeftraining.
      Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt of niet. Je bent van harte welkom!

Informatie:
      Jeugd t/m 15 jaar: jbg@kvflamingos.nl
      16 jaar en ouder:   tc@kvflamingos.nl

Aanmelden:

In deze introductiebrief staan alle spelregels van het lidmaatschap. Hierin vind je ook de contributiebedragen per leeftijdscategorie.

Om lid te worden kun je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij onze ledenadministrateur Jelly de Poel. Haar contactgegevens staan in het formulier. Daarnaast ontvangen we graag een digitale (pas)foto voor de spelerskaart.