/
  • Lid worden

   Ben je enthousiast geworden over korfbal en wil je graag ervaren wat korfballen bij de Flamingo's inhoudt? Iedereen, vanaf 4 jaar, kan lid worden.
   Naast trainen en wedstrijden spelen, worden er veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.
   Je kunt vrijblijvend contact opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of om je aan te melden voor 4 keer gratis proeftraining.
   Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt of niet. Je bent van harte welkom!

   Informatie:
   Jeugd t/m 15 jaar: jbg@kvflamingos.nl
   16 jaar en ouder:   tc@kvflamingos.nl

   Aanmelden
   In deze introductiebrief staan alle spelregels van het lidmaatschap. Hierin vind je ook de contributiebedragen per leeftijdscategorie. Om lid te worden kun je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij onze ledenadministrateur Antoinette Postmus. Haar contactgegevens staan in het formulier. Daarnaast ontvangen we graag een digitale (pas)foto voor de spelerskaart.

   Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
   Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

   Hoe werkt het?
   Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

   Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

   Wat is het bedrag?
   Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

   Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.