/
  • Lid worden

   Ben je enthousiast geworden over korfbal en wil je graag ervaren wat korfballen bij de Flamingo's inhoudt? Iedereen, vanaf 4 jaar, kan lid worden.
   Naast trainen en wedstrijden spelen, worden er veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.
   Je kunt vrijblijvend contact opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of om je aan te melden voor 4 keer gratis proeftraining.
   Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt of niet. Je bent van harte welkom!

   Informatie:
   Jeugd t/m 15 jaar: jbg@kvflamingos.nl
   16 jaar en ouder:   tc@kvflamingos.nl

   Aanmelden
   In deze introductiebrief staan alle spelregels van het lidmaatschap. Hierin vind je ook de contributiebedragen per leeftijdscategorie. Om lid te worden kun je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij onze ledenadministrateur Antoinette Postmus. Haar contactgegevens staan in het formulier. Daarnaast ontvangen we graag een digitale (pas)foto voor de spelerskaart.

   Sporten met een krappe kas? Maak gebruik van het Jeugdfonds Sport Friesland 
   Iedere sportclub wil natuurlijk dat alle kinderen kunnen sporten. Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor contributie en de benodigde attributen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen kunnen meedoen. Wij willen niet dat een kind moet stoppen of niet kan beginnen met sporten omdat er thuis niet voldoende geld is. Het Jeugdfonds Sport kan helpen met een bijdrage in de contributie of de aanschaf van benodigde sportattributen. Onze gemeente heeft voor haar jeugdige inwoners daarom een samenwerking met Jeugdfonds Sport Friesland. 

   Kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen kunnen via een intermediair via www.allekinderendoenmee.nl financiĆ«le steun aanvragen bij het Jeugdfonds Sport voor deelname aan sportieve activiteiten. De bijdrage uit het Jeugdfonds Sport kan worden besteed aan de contributie, maar ook aan sportkleding of sportattributen. De contributie wordt door het Jeugdfonds Sport rechtstreeks vergoed aan de sportvereniging of sportwinkel. 

   Kijk voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport en de lokale spelregels op www.jeugdfondsport/friesland of neem contact op met het Jeugdfonds Sport Friesland:  friesland@jeugdfondssport.nl of 06 -30 34 72 49.