/
  • KV Flamingo’s op de valreep toch kampioen

   Het harde werken wordt dan uiteindelijk toch beloont. Met de behaalde winst van 16-5 op 17 maart tegen DIO en het verlies van Wêz-Handich tegen Invicta staat KV Flamingo’s aan het eind van de streep bovenaan. Dit betekent promotie naar de Overgangsklasse in de zaal.

   Dat er wat tegenslagen waren afgelopen periode voor de selectie was in de uitslagen wel te zien. Ondanks de winterdip hebben ze zich niet uit het veld laten slaan en hier samen hard voor gewerkt. Dat wat voelde als een verloren punt was uiteindelijk toch ontzettend belangrijk (gelijkstand tegen de Wâlden en Noordenveld). Daarbij helpt de start van het zaalseizoen natuurlijk goed met 0 puntenverlies.

   Na de wedstrijd kon de vereniging live de uitslag volgen van de wedstrijd die nog gaande was in het mooie Kollum. Iedereen zat vol spanning te wachten en leefde helemaal mee. Dit voelde als de WK-finale Nederland-Spanje 2010. Met de winst van Invicta heeft Flamingo’s de winst goed kunnen vieren en het seizoen geweldig kunnen afsluiten in de ó zo gezellige Houtmoune.

   Eind zaalseizoen betekend de start van een nieuw veldseizoen. Komend veldseizoen mogen ze knallen en laten zien hoe ze het gaan doen in de hoofdklasse. Helaas is het tweede van de selectie tweede van de poule geworden. Zij mogen trots zijn op wat ze neergezet hebben. Het derde heeft woensdag het kampioenschap binnen kunnen slepen. Het vierde doet mee in de middenmoot en de midweek kan komende woensdag kampioen worden. Samen, zijn we één team en één trotse vereniging!