/
  • Rick Wessel nieuwe hoofdtrainer KV Flamingo’s

   Voor het korfbalseizoen 2024-2025 wordt Rick Wessel de nieuwe hoofdtrainer van KV Flamingo’s. De technische commissie ziet in de 33-jarige Rick Wessel de perfecte opvolger van Wietze Jan Grijpma. Rick is momenteel trainer van overgangsklasser ZKC ’19 uit Zuidwolde en heeft daarnaast de nodige Korfbal League ervaring, als selectiespeler en assistent coach van DOS ’46, om samen met Wietze Gerrit Wijma de sportieve prestaties van de selectie verder uit te bouwen. Naast de sportieve doelstellingen ten aanzien van de selectie zal Rick ook een rol spelen in de verdere professionalisering van onze vereniging.

   “De opgaande lijn van Flamingo’s valt op in de korfbalwereld. De ambitie van de vereniging in combinatie met een talentvolle jonge selectie spreken mij enorm aan, waardoor ik voor deze mooie club heb gekozen. Mijn korfbalvisie sluit aan op het creatieve spel van Flamingo’s en ik heb dan ook enorm veel zin in het nieuwe korfbalseizoen om dit samen met Wietze Gerrit uit te bouwen’, aldus Rick Wessel.   

   Rick volgt hiermee Wietze Jan Grijpma op, die in de afgelopen drie jaar een prachtige basis heeft neergezet. Wietze Jan heeft Flamingo’s op het veld van de 3de klasse naar de Hoofdklasse gebracht en heeft ervoor gezorgd dat het eerste in de zaal bovenin de 1ste klasse meedraait.

   Bestuur en Technische Commissie zijn dan ook ontzettend blij met de komst van Rick Wessel. “We zijn ervan overtuigd dat Rick met zijn inzet, kennis en gedrevenheid de trainer is die zal bijdragen aan de ontwikkelingen en prestaties van onze vereniging”, aldus voorzitter Ette-Frits Veenstra.