/
  • Sterk optreden van G-team op het toernooi van SIOS

   Het was maar een kleine delegatie die op 13 mei afreisde naar het toernooi van SIOS in Wolvega, maar er werd puik gepresteerd! Om verschillende redenen kon een aantal van de spelers er niet bij zijn in Wolvega, maar Angela, Jonathan, Hendrika, Henk en Dirk verdedigden de kleuren van Flamingo’s met verve. Vier wedstrijden stonden er op het programma. In de eerste wedstrijd tegen SIOS 1 moesten ze nog even op gang komen. Het overspelen ging prima, maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp. SIOS profiteerde daarvan en won met 3-1. Tegen Leeuwarden 2 lukte het scoren wel: 5 keer werd er raak geschoten, terwijl de verdediging de zaak potdicht hield.  

   Emmeloord 3 was de volgende tegenstander. Het werd een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten, maar Flamingo’s was de beste in het afronden daarvan. De wedstrijd eindigde in 4-0. En ook Emmeloord 1 werd een prooi van Flamingo’s. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar Flamingo’s trok met 2-0 aan het langste eind.

   De doelpuntenmakers waren Angela 2, Jonathan 2 en Hendrika 8! Henk en Dirk waren beiden dicht bij een goal, maar de bal wilde er jammer genoeg niet in.

   Met deze prima prestaties eindigde Flamingo’s op de 1e plaats in hun poule.