/
  • Flamingo's verslaat de Granaet na vakantiestop

   Na een aantal weken geen competitiewedstrijden te hebben gespeeld, mochten de Flamingo's op de namiddag van een zonnige zaterdag aantreden tegen de Granaet in Dokkum. 
    
   De wedstrijd kwam moeizaam op gang met weinig scores aan beide zijden. Voor rust leek Flamingo's nog een gaatje te slaan, maar dit werd door de Granaet gedicht: 7-8. 
    
   De Flamingo's kwamen een stuk overtuigender uit de startblokken aan het begin van de tweede helft: 7-14. Uiteindelijk werd de in het begin moeizaam ogende wedstrijd afgefloten bij een comfortabele eindstand van 10-20. 
    
   En door puntverlies van concurrent Hoogkerk, blijkt maar eens hoe belangrijk deze behaalde punten zijn. Volgende week gaan de Flamingo's proberen de winstreeks door te zetten in de thuiswedstrijd tegen ROG.