/
  • ROG 1- Flamingo’s 1

   Op een warme zaterdagmiddag mocht het vlaggenschip van Flamingo’s aantreden tegen ROG in Groningen. Flamingo’s 1 is afgelopen week kampioen geworden in de 2e klasse, maar had nog 3 wedstrijden te gaan in de reguliere competitie. Hierdoor lag er minder druk bij de ploeg, maar bleef de strijd hoog om ongeslagen te blijven.

   De wedstrijd begon gelijk op en al snel werd het 2-3. Na een kleine voorsprong door een afstander en een klein kansje werd de stand toch weer gelijk getrokken door ROG. Hierna kwam de thuisploeg zelfs voor met 7-6. Hierdoor bleef de wedstrijd spannend en gingen de ploegen gelijk op. 

   Na de rust kwam Flamingo’s aanvallend los en scoorden ze goal naar goal waardoor de stand ineens 8-15 werd. Hierdoor leek de wedstrijd aardig gespeeld. Toch deed ROG er alles aan om aan te haken. Helaas voor ROG scoorde Flamingo’s wel door, waardoor het gat te groot bleef om er een spannende wedstrijd van te maken. Na een aantal fraaie afstanders van beide ploegen en een paar wissels eindigde de score met 19-27. 

   (Leuk feitje; Flamingo’s 1 is inmiddels boven de 300 doelpunten geraakt). Toch is het nog wel spannend tussen de rest van de teams in de poule. Er wordt nog gestreden voor de 2e plek en handhaving.

   Flamingo’s mag volgende week uit tegen Spannum en eindigt thuis tegen DWA.