/
  • De Flammies-jeugdraad

   Een tijdje geleden is de vraag gesteld, via de trainers en via de app, wie het wel leuk zou vinden om in de jeugdraad te willen zodat je als jeugdlid mee kunt denken over activiteiten die het korfbal nog leuker, leerzamer en gezelliger maken.
    
   Bij de eerste oproep kregen reactie van 1 enthousiaste speelster, daar kregen we na een herhaalde oproep nog 2 meedenkers bij. Dat is echter niet genoeg voor een echte jeugdraad die alle teams vertegenwoordigd.
    
   Daarom stellen we hier de vraag nog eens, en willen we ook alle trainers van de D’s, C’s, B’s en A’s nog eens vragen om hun teams te vragen of zij hun teams nog eens actief willen vragen of er mee -denkers en -doeners zijn.
    
   Maar we snappen ook dat de stap best groot is om dan direct in zo’n jeugdraad te gaan. Terwijl deze spelers wellicht wel hele goede ideeën hebben. Vandaar dat we binnenkort in de kantine op het veld een echte Ideeënbus voor de jeugd neer gaan zetten. Daarin mogen alle leuke plannen die je hebt, graag met je naam erbij. Leuke ideeen /vragen mogen natuurlijk ook nog altijd via jbg@kvflamingos.nl
    
   Graag horen we van jullie!