• Informatie voor andere verenigingen

Corona maatregelen K.V. Flamingo's

Beste korfballers,

Welkom op sportpark de Swadde.

Vanwege de corona volgen we bij Flamingo’s de richtlijnen van het KNKV en willen we de volgende punten benadrukken om de accommodatie zo veilig mogelijk te houden.

• Blijf thuis:

~       Bij klachten.

~       Als je positief op corona getest bent.

~       Wanneer een nauw contact corona heeft.

~       Wanneer een nauw contact naast milde corona klachten ook koorts >38 graden of last van benauwdheid heeft.

• Desinfecteer of was je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
      • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
      • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
      • Schud geen handen
      • Zorg dat je op het terrein 1.5m afstand van elkaar houdt wanneer je 18 jaar of ouder bent.

• Publiek is niet toegestaan.
      • De kantine is niet open.
      • Thee en limonade wordt niet geserveerd in de pauze.
      • Tijdens omkleden mogen er maximaal 6 spelers tegelijk in 1 kleedkamer en maximaal 3 spelers tegelijk kunnen douchen.
      • Besprekingen kunnen in de kleedkamers, 5 spelers aan elke kant op 1.5 mtr van elkaar en 1 of 2 coaches.

Veel sportplezier gewenst!
      Met vriendelijke groeten bestuur K.V. Flamingo’s