• Corona maatregelen

Corona commissie
      De corona commissie bestaat uit: Jan de Jong, Reinold Paauw, Ineke van der Wolf, Mariska Wijma.

Corona sport maatregelen 25 september 2021
      Bijna alles is weer mogelijk tijdens het sporten, er gelden nog enkele beperkingen. We hebben het hieronder voor jullie geformuleerd.

Belangrijke blijft nog steeds: niet fit = niet komen.

Op naar een complete competitie!

Ten aanzien van wel of niet trainen en spelen gelden bij Flamingo's de richtlijnen van het RIVM:
      1: blijf thuis bij klachten van verkoudheid en andere corona gerelateerde klachten.

2: kom niet trainen of spelen als je van school thuis moet blijven omdat er in de klas kinderen positief getest zijn op Corona. In dit geval is alleen een negatieve test uitslag van de GGD (5 dagen na laatste contact met positieve klasgenoot) de mogelijkheid om te trainen.

3: In alle gevallen meld je je bij de eigen trainers af voor de training.

Voor iedereen geldt:

• Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen, dit geldt voor spelers, trainers en supporters van alle leeftijden;
      • De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven;
      • Schud geen handen.

Tijdens het sporten geldt:

• Publiek is overal zonder beperking welkom;
      • De verplichting om een registratie bij te houden vervalt in zijn geheel.

Vervoer bij uitwedstrijden:

• Voor het samen reizen in een auto naar uitwedstrijden en/of trainingen gelden geen beperkingen meer. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is.

Voor de kantine geldt:

• De kantine wordt gebruikt als afhaalpunt, alleen op deze manier is er geen Coronatoegangsbewijs nodig;
      • De verplichting om een registratie bij te houden vervalt in zijn geheel.

Namens de Corona commissie
      Jan de Jong                                                 06-2078277
      Ineke van der Wolf                                       06-83510420
      Mariska Wijma                                             06-31252010
      Reinold Paauw                                             06-13009858

Veel gestelde vragen rondom corona
      In dit document van het knkv zijn veelgestelde vragen rondom corona te vinden.