/
  • Instuif 30 maart

   Aan alle Kangoeroes, F-, E-, D- en C spelers!

   Graag nodigen we jullie allemaal uit voor de korfbalinstuif van zaterdag 30 maart! Het wordt een leuke ochtend, waarbij we van alles gaan doen wat met korfbal te maken heeft. Voor de jongste jeugd (Kangoeroes, F’s en E’s) staat er een spelcircuit op het programma. Voor de D’s en C’s staan er verschillende langere spellen op het programma.

   Natuurlijk mogen jullie ook weer je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar meenemen. Maakt niet uit hoeveel! 

   Jullie worden om 9:00 uur in sportkleding verwacht in sporthal De Houtmoune. Om 11:00 uur is het afgelopen. 

   Willen jij en je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op via het mailadres van de JBG: jbg@kvflamingos.nl Zet in deze mail even je naam, het team waarin je speelt en wie je eventueel meeneemt + geboortedatum. 

   Geef je z.s.m, maar uiterlijk vóór woensdag 20 maart op! 

   De Jeugd Begeleidings Groep