• Met je vereniging naar het EK?

Van 25 tot en met 30 oktober speelt TeamNL Korfbal in Antwerpen het EK. Lijkt het je leuk om met je vereniging dit toernooi te bezoeken en TeamNL Korfbal aan te moedigen? Koop dan snel een ticket!

De finale staat gepland op zaterdagavond 30 oktober om 19.00 uur, dus wie die dag competitie speelt, kan vervolgens nog naar Antwerpen afreizen.

Tickets kopen
      In de groepsfase neemt TeamNL Korfbal het op tegen Engeland, Portugal en Hongarije. Het volledige programma vind je hier. Tickets koop je via de toernooiwebsite ekc2021.com.

Toernooiselectie
      De toernooiselectie van TeamNL Korfbal vind je hier. Ook is bekend dat dit het laatste toernooi is voor Celeste Split als international.

Voorbereiding
      Na drie uitverkochte uitzwaaiwedstrijden is de toernooiselectie afgelopen donderdag vertrokken naar TsjechiĆ« voor een korte trainingsstage.

Spieren voor Spieren
      Maandag 25 oktober staat in Antwerpen het eerste EK-duel tegen Engeland gepland. Tijdens dit duel scoort TeamNL Korfbal voor Spieren voor Spieren. Scoor je mee?!

Fotocredits: Gertrude de Vries.