/
  • Korfbalschool Het Fundament, extra korfbaltrainingen voor de jeugd

   Eindelijk mogen we weer korfballen! De zomerstop loopt ten einde en de eerste verenigingen zijn alweer gestart met hun (jeugd)trainingen op het veld. Het perfecte moment om jullie op de hoogte te stellen van het volgende;

   Vorig jaar wilden wij (Kevin en Jesper) starten met korfbalschool Het Fundament. Door de corona-crisis hebben wij dit een jaar moeten uitstellen, maar nu is het zo ver! Wij gaan extra korfbaltrainingen aanbieden voor alle D t/m A jeugd in het Noorden/Oosten van Friesland én het westen van Groningen. Dit doen wij op vier zondagen op de velden van KV Flamingo's in Buitenpost. 

   In het kort:

   Datum: 12 september, 26 september , 17 oktober en 24 oktober 
   Tijd: 12.00u tot 13.25u D/C jeugd en 13.35u tot 15.00u B/A jeugd (onder voorbehoud)
   Locatie: Sportpark de Swadde. Jeltingalaan 80, 9285WL Buitenpost
   Trainers: Kevin en Jesper
   Wat gaan we doen: Plezier maken én verbeteren van de korfbalvaardigheden in 4 thema's; Rebounden, Scoren, Vrijpassen en vrijlopen.
   Kosten: €35, inclusief een gadget én een shirt! 

   Met vriendelijke korfbalgroet,
   Kevin van Haastrecht (ALO-docent, Trainer Nic. junioren A1/A2, trainer TopsportTalentSchool-korfbalklas én begeleider KNKV-trainerscursussen, oprichter korfbalschool Het Fundament)
   Jesper van Haastrecht (leerkracht SBO, trainer Nic. junioren A3/A4, trainer/coach Stadskanaal'74 Senioren/A/B, ex-trainer NoordU13, oprichter korfbalschool Het Fundament)

   Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden via: 
   www.facebook.com/hetfundamentkorfbal
   hetfundament.korfbal@gmail.com 
   of via 06-22505281

   Download hier de flyer
   Opgeven kan via het volgende formulier: https://forms.gle/UBxQ9nMUkuebiZgq9