/
  • G-team sluit seizoen 20-21 feestelijk af

   Het was wel een heel bijzonder seizoen, het korfbalseizoen 2020 – 2021. Nadat seizoen 2019 – 2020 door het coronavirus heel abrupt was geëindigd, pakten we op 29 augustus 2020 vol goede moed de draad weer op, maar al gauw bleek dat het spelen van toernooien er niet in zat. De trainingen op het veld konden nog wel doorgaan, maar de eerste zaaltraining op 3 oktober bleek meteen de laatste te zijn. De hele winter stond alles op non-actief. Maar op 10 april 2021 kon het weer! We mochten weer trainen op het veld. Helaas was er nog geen groen licht voor toernooien, maar we waren allang blij dat we weer konden trainen. Sommigen moesten nog even wachten op de vaccinaties en Ineke en Pieter werden zelfs getroffen door corona, maar de laatste weken trainden we met een vrij constante ploeg. Eén keer was de regen spelbreker en moesten we de training afzeggen.

   Nu de zomervakantie op punt van beginnen staat zetten wij onze training even op halt. Op 3 juli hebben we het seizoen feestelijk afgesloten. Het weer werkte voortreffelijk mee. Verdeeld in twee ploegjes werkten de deelnemers eerst een circuitje van 4 onderdelen af, waarna een partijtje van jongens tegens de meisjes (incl. de trainers) volgde. Rond twintig over elf had ons hoofd kantine Harma voor iedereen de ranja en oranjekoek klaarstaan in de kantine. Het was een afsluiting met ook nog een bijzonder feestelijk randje, want Hendrika had ontdekt dat zij dit jaar 12,5 jaar lid is van het G-team van Flamingo’s! Navraag bij de ledenadministratie leverde op, dat er nóg vier jubilarissen waren: Henk, Harm, Ineke en Pieter! Bonnie Dalstra had voor elke jubilaris een prachtige oorkonde gemaakt die bij de desbetreffende spelers bijzonder in de smaak viel. Ter afsluiting kreeg iedereen nog een traktatiepunt – gesponsord door Foppe Sport – mee naar huis.

   Eind augustus/begin september hopen we te kunnen starten met het nieuwe seizoen.