/
  • Meld je nu aan voor de Korfbalstars Zomerclinics!

   Beste Korfballer,

   Het is alweer tijd voor de zomerclinics van Korfbalstars. Willen jouw spelers net zoals voorgaande jaren beter worden in korfbal? En zijn zij tussen de 8 en tot en met 15 jaar oud? Laat ze dan nu inschrijven! Ontmoet de favoriete stars en ervaar een leerzame en plezierige korfbaldag.

   De korfbalclinics zijn voor alle kinderen een stuk uitdagender. De oefeningen zijn nog meer gericht op het ontwikkelen van de korfbalvaardigheden voor de kinderen, door middel van uitdagendere oefenvormen. De stars die aanwezig zijn bij deze clinic hebben vele jaren ervaring en hebben oog voor details om op de juiste manier de vaardigheden van de kinderen te verbeteren.

   Tijdens de middag clinics worden de verschillende groepen op niveau ingedeeld. Hierdoor ontstaat er weerstand die bij iedere speler past.

   Geef de spelers snel op, er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar! Schrijf de spelers in en laat hun meedoen aan de winactie hieronder! Opgeven kan via deze website: https://www.korfbalstars.nl/zomerclinics/

   Winactie gratis shirt!

   Deel de inschrijving van een speler en stuur ons via Facebook of Instagram het bewijs, dan maak de betreffende speler kans op een gratis shirt van Korfbalstars! Onder elke 10 deelnemers wordt een shirt verloot. De actie loopt van 1 juni 2021 tot en met 16 juni 2021.

   Met sportieve groet, 
   Korfbalstars