/
  • Trainingen jeugd

   Het zijn mooie tijden tijdens deze minder mooie tijden!

   Want…de kids mogen binnenkort weer ballen, voor nu is het natuurlijk vooral lekker schaatsen, maar als straks het ijs verdwenen is mag er door de jongeren onder ons weer gekorfbald gaan worden. Lekker rennen en de energie op de bal uitleven in plaats van op je ouders en huisdieren, goed nieuws voor iedereen dus. De trainers zijn druk in de weer geweest om een schema in elkaar te krijgen en ook zo goed mogelijk voor trainers en begeleiders te zorgen. Het kan nodig zijn om per toerbeurt nog een beroep te doen op ouders als extra begeleiding in het geval van grotere groepen en i.v.m. handhaving van de Corona-maatregelen. Zolang Koning Winter aan het huishouden is kunnen we nog niet starten aangezien de kunstvelden met vorst beslis niet betreden mogen worden. De exacte startdatum zal dus nog bekend worden gemaakt.

   Vooralsnog wordt er gestart met 1 maal per week trainen voor de A-jeugd en jonger en dus buiten op het veld op ons eigen mooie korfbal complex. Natuurlijk volgen we netjes alle Covid-regels maar we kunnen ons ook voorstellen dat sommigen het nog niet zien zitten en we respecteren natuurlijk je eigen beslissing. Wij als vereniging willen graag de mogelijkheid bieden voor lekker sporten en samenzijn en iedereen die daar ook zo over denkt is van harte welkom.

   De exacte start datum zal dus nog volgen via de app-groepen vanuit de trainers.

   Ook wordt iedereen door de trainers verder op de hoogte gehouden, bijvoorbeeld as een training niet doorgaat. Hieronder zien jullie de geplande tijden, graag zien we elkaar weer!

   En….vergeet niet: heb je klachten? Blijf thuis !

   Teams

   Dag

   Tijd

   A’s

   Woensdag

   18.00-19.30

   B’s

   Dinsdag

   18.30-19.30

   C’s

   Vrijdag

   18.00-19.00

   D’s

   Donderdag

   18.00-19.00

   E’s

   Maandag

   17.00-18.00

   F’s

   Dinsdag

   17.00-18.00

   De volledige Corona maatregelen staan vermeld op de site van K.V. Flamingo’s en zijn gebaseerd op protocollen van KNKV en NOC-NSF

   https://www.knkv.nl/faqcorona/ 
   https://nocnsf.nl/sportprotocol