• Poiesz Jeugd Sponsor Actie 15 februari t/m 11 april 2021

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Waar willen we dit jaar voor sparen?

-        Ballen t.b.v. de werptechniek

-        Pionnen

-        Speelladders

-> Kortom, allemaal materialen om gevarieerd te oefenen en om de speltechniek te verbeteren

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen jullie daarom aan om boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van KV Flamingo’s is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Buitenpost.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021. Door de munten in de koker te stoppen van KV Flamingo’s bij de Poiesz supermarkt in Buitenpost help(t) u/je mee te sparen voor nieuwe materialen!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van KV Flamingo’s, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Alvast bedankt voor jullie deelname en we hopen dat we met elkaar veel geld kunnen verzamelen. Voor meer informatie kun(t) u/je contact opnemen met het bestuur.

Namens het bestuur:
      Jan de Jong