• Corona protocol vanaf 16 december 2020

Beste leden,

De coronamaatregelen hebben een enorme impact op de Nederlandse samenleving en daarmee ook op de sportsector.
      Ook nu weer ligt de sport grotendeels stil. Sinds dinsdag 15 december is Nederland in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken.
      Voor de korfbaltrainingen betekent dit dat voor een periode van vijf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden. Een teleurstellende boodschap voor de sport en alle sportaanbieders. Sport levert juist een enorme bijdrage aan de weerbaarheid van jong en oud.
      Voor onze vereniging betekent dit dat  ALLE trainingen tot in ieder geval tot 19 januari stil liggen.
      Wanneer er weer gespeeld kan worden is vooralsnog onduidelijk, meer nieuws volgt in de loop van januari.

Laten we hopen dat deze maatregelen na half januari weer teruggedraaid kunnen worden, zodat gymzalen en andere binnensportruimtes weer open gaan.

Voor nu wensen we iedereen toch fijne kerstdagen en een goed staartje van 2020!
      We zien jullie graag weer in 2021 en laten we hopen dat we dan weer lekker kunnen ballen met elkaar.

Namens het Corona-team en bestuur allen bedankt voor de inzet en tot volgend jaar!

Namens de Corona commissie

Jan de Jong                                                 06-20782774