/
  • Even voorstellen: “corona-coördinator” Jakob de Vries

   KV Flamingo’s heeft vanaf nu een “corona-coördinator”: Jakob de Vries. 
   Jakob heeft zich aangeboden om deze taak op zich te nemen. Een corona-coördinator klinkt wellicht wat zwaar, maar het is belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij terecht kan met vragen en/of opmerkingen.
   Jakob staat in nauw contact met bestuur en samen zorgen zij dat de protocollen gevolgd worden waardoor we weer lekker kunnen gaan korfballen!

   Op korte termijn is er overleg met een delegatie van TC, JBG, bestuur en natuurlijk onze gloednieuwe CC (op 1,5 mtr afstand natuurlijk). Meer details volgen spoedig en hopelijk hebben zo snel mogelijk weer actie op ons mooie complex op de Swadde!

   Hoe kun je Jakob de Vries bereiken?
   Whatsapp, SMS en bellen.
   Mobiele nummer: 0650861363