• Update vanuit het bestuur betreffend het coronavirus

Beste allemaal,

In navolging van het besluit vanuit het KNKV tot het stopzetten van wedstrijden/competitie tot 31 maart en ook het advies om trainingen en overige verenigingsactiviteiten niet te laten doorgaan heeft het bestuur het volgende besloten:

- Wedstrijden gaan (vooralsnog) tot 31 maart niet door.
      - Trainingen zullen vooreerst tot 31 maart in navolging van het advies van het KNKV niet doorgaan. Trainingen worden hervat na berichtgeving vanuit het bestuur.
       - De ledenvergadering op 26 maart zal niet doorgaan. Een andere datum volgt.
       - Over het verloop van de competitie alsook de geplande finale in Ahoy komt volgende week meer nieuws vanuit het KNKV.

We nemen hiermee het besluit en advies van het KNKV over en daarmee ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
      Mochten er vragen zijn, zijn jullie welkom bij een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
      Namens het bestuur,