/
  • Harm Jager verlaat KV Flamingo's wegens verhuizing

   Hallo allemaal. Ik ben Harm en ik heb de afgelopen 20 jaar bij de Flamingo’s mogen korfballen. Helaas komt aan deze lange korfbalcarrière een einde. Vanaf maart begin ik met een nieuwe baan bij een buitenschoolse opvang in Hilversum, en tegelijkertijd ook met een opleiding tot pedagogisch medewerker.

   Hiervoor ben ik ook verhuisd naar Hilversum. Hoewel ik altijd ben door gegaan met korfballen bij de Flamingo’s toen ik in Dokkumer Nieuwe Zijlen, Kollum en Leeuwarden woonde, is Hilversum net wat te ver om voor wedstrijden en trainingen op en neer te komen.

   Hoewel ik ontzettend veel zin heb in mijn nieuwe baan en dit nieuwe avontuur, ga ik Buitenpost en omstreken en met name de Flamingo’s ontzettend missen. Ik heb prachtige tijden gehad bij de Flamingo’s!

   Ik heb kampioenschappen mogen vieren als kleine jongen in de jeugdteams en kampioenschappen als coach van jeugdteams jaren later. Ik heb tegen scheidsrechters lopen klagen en gezeur mogen ontvangen toen ik zelf ging fluiten. Ik heb playbackshows gewonnen en playbackshows gejureerd. Ik heb spannende vrije ballen mogen scoren en belangrijke strafworpen gemist. Ik heb reserve gezeten bij het eerste en meegespeeld met het midweek.

   Het is niet samen te vatten hoeveel ik heb mogen meemaken bij Flamingo’s. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige jaren en beloof dat ik wanneer ik in de buurt ben aan de zijlaan als aanmoediger te vinden ben.

   Groeten Harm