• Vrijwilliger van de maand januari: Daan Haverhoek

KV Flamingo's wordt gedragen door heel veel vrijwilligers. Jong en oud zet zich al jaren in voor de club. Dit is natuurlijk fantastisch en dat mag benoemd worden!  Daarom zetten we iedere maand een vrijwilliger in de spotlight.

Deze maand geven we het woord aan Daan Haverhoek!

"Mijn naam is Daan Haverhoek. In het dagelijks leven ben ik student. Ik studeer Pabo aan het NHL/Stenden te Leeuwarden. Ik ben ongeveer 13 jaar spelend lid van de Flamingo´s. Op dit moment speel ik het eerste van de Flamingo´s. Het spelen van wedstrijden en trainen doe ik met veel plezier. De selectie bestaat uit een gezellige en fanatieke groep. De hechtheid van niet alleen de selectie maar ook andere teams, maakt de sfeer in de gehele club goed.

Naast het spelen ben ik ook al enige tijd trainer. Na een aantal jaren de jongere jeugd getraind te hebben ben ik dit jaar coach van de C1. De C´s zijn een grote en leuke ploeg om mee te werken. Het fijne aan het trainen van C´ś vind ik dat je wat tactischer te werk kan gaan met het spel zelf. Het trainen van jeugdteams heeft ook mijn studiekeuze beïnvloedt. Omdat ik altijd met plezier trainen geef en ik graag de spelers wat wil leren, wist ik dat de Pabo een geschikte keuze voor mij was.

Naast zelf te spelen en te coachen, hou ik ook bezig met verscheidene andere taken binnen de club zoals bijvoorbeeld; het fluiten van wedstrijden bij de jongste jeugd, kantinedienst draaien in de Ynrinner, en het helpen bij verschillende vrijwilligersdagen zoals bijvoorbeeld de aardappelactie.

Samen met Thea Baas, Amarins van der Meer, Joukje Stuursma en Reinder Zuidhoorn maak ik deel uit van de JBG. Hier ben ik ongeveer een jaar geleden ingestapt en het bevalt me erg goed. In de JBG houden wij ons bezig met alle zaken betreffende de jeugd. De verschillende taken van een JBG-lid zijn erg divers en dat maakt het mooi om mee bezig te zijn.

We zijn als JBG nog op zoek naar een nieuw lid die de groep wil komen versterken. Dus mocht er iemand geïnteresseerd zijn, mag er altijd contact opgenomen worden ;).
      Dit kan door één van de leden aan te spreken, maar mag natuurlijk ook via de mail naar
      jbg@kvflamingos.nl."