• Nieuws van de bestuurstafel

De KV is druk in beweging en er gebeurt een hoop. Zo is de nieuwe TC al zeer actief zoals de selectie en een aantal junioren de afgelopen tijd persoonlijk hebben mogen ondervinden.

Daarnaast zijn we druk bezig de verbouwingen af te ronden, nieuwe kledinglijn op de webshop, nieuwe website en ik vergeet vast nog van alles.
      Kortom, de algemene ledenvergadering die gepland staat voor donderdag 26 maart zal een interessante worden voor onze leden met veel updates.

Naast de updates wordt er die avond ook een presentatie gehouden door de TC waarin het meerjarenplan voor de komende 3 jaren uiteengezet zal worden.
      Wat zijn de plannen voor de selectie, trainers, vrijwilligers etc.
      Aangezien er toch wel een gebrek is aan vrijwilligers hier en daar wordt er ook een voorstel gedaan om dit gezamenlijk met alle leden op te lossen (spelende maar ook niet-spelende én ouders). Een deel van het vrijwilligerswerk zal wellicht iets minder vrijwillig worden als er geen oplossing komt.....wil je kunnen meepraten en/of beslissen?
      Wees dan 26 maart aanwezig.

Na het officiële deel van de vergadering is er een korte pauze waarna we er nog een gezellige avond van gaan maken. Onder leiding van onze eigen quizmaster worden er een aantal bezigheden georganiseerd die voor iedereen leuk en zeker gezellig zijn.
      Pub-quiz,  bingo, en een hoop lol!

Oftewel, genoeg reden om mee te gaan maken dus we zien jullie graag op donderdag 26 maart om 19.30 uur in de Ynrinner !

Tot dan,