• Nieuwe samenstelling Technische Commissie (TC)

Om te beginnen willen we natuurlijk Wietze Gerrit Wijma vreselijk bedanken voor zijn tomeloze inzet binnen de TC de afgelopen jaren. Hij heeft geweldig werk verzet en dat mag zeker even genoemd worden, dus da doe ik dan ook maar: ”Wietze Gerrit….BEDANKT!

Na deze aderlating hebben we de koppen bijeengestoken en iedereen was het er mee eens dat er een TC-team moest komen. Visie, plan, strategie en taakverdeling: hoe pas je dat allemaal in elkaar? Na een aantal gesprekken en een herstructurering hebben we een goed, enthousiast en actief team op poten weten te zetten. Ik ga ze voorstellen:

• Emiel Flikkema
      • Janco Slingerland
      • Geertina Leijendekker
      • Mariska Wijma
      • Reinold Paauw

Met Emiel en Janco hebben we twee zwaargewichten bij elkaar met korfbal-technisch inzicht en ervaring. Emiel zal zich hoofdzakelijk richten op contact met de spelers en Janco is het aanspreekpunt voor de trainers.
      Maar die twee zijn natuurlijk nergens zonder het vele geregel er omheen, wat verzorgd gaat worden door Geertina en Mariska: ons 'TC-Secretariaat-Team'!
      En… zonder hinder van enige korfbal-kennis mag ondergetekende zich er zo nu en dan mee bemoeien zodat er een korte- en directe link is tussen TC en het bestuur.

Afgelopen week hebben we met dit team voor het eerst volledig bij elkaar gezeten en het was een volle agenda. Een actieve vergadering met veel meningen. Uiteindelijk natuurlijk, zoals het hoort, als team goede zaken op poten weten te zetten.
      Samen hebben we de visie en ideeën voor nu en voor de toekomst besproken, welke we later dit seizoen aan alle leden zullen presenteren. De komende tijd gaan we eerst verder inventariseren, bespreken, plannen, bespreken, onderzoeken, bespreken…. en na al dat 'bespreken' verwachten we jullie allemaal een mooi toekomstplan te kunnen bieden.
      Vanzelfsprekend zal dit geheel samen met spelers en trainers opgezet worden. Met die input en feedback wordt het een echt verenigingsplan en dat is het doel, een héél goed doel zelfs !

Kortom, er gebeurt momenteel veel waar we jullie allemaal straks natuurlijk bij willen en zullen gaan betrekken, uiteindelijk is de hele vereniging met iedereen samen ook een TEAM !

We houden jullie op de hoogte !

Namens het nieuwe TC-Team en Bestuur,
      Reinold Paauw