• Grote Clubactie 2019

Ook dit jaar hebben de leden van KV Flamingo’s weer enthousiast loten verkocht voor de Grote Clubactie. Onze jeugdleden zijn fanatiek aan de slag gegaan en hebben samen bijna 1000 loten voor de club verkocht. Met een opbrengst van € 2,40 per lot levert dit een heel mooi bedrag op voor onze club!

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie uitslag bedanken voor hun inzet. Zoals beloofd krijgen jeugdleden die 15 loten of meer hebben verkocht een cadeaubon uitgereikt. Maar liefst 28 jeugdleden is dit gelukt!
      De cadeaubonnen zullen worden uitgereikt op zaterdag 18 januari 2020, tijdens de wedstrijden van onze selectieteams. Dan zullen we ook bekendmaken welke drie jeugdspelers de meeste loten hebben verkocht en daarmee een extra prijs hebben verdiend. Alle betreffende jeugdspelers zullen hiervoor nog een uitnodiging per e-mail ontvangen.

Donderdag 12 december 2019, een dag na de trekking, wordt de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie-loterij gepubliceerd op de website
      www.clubactie.nl. Lotenkopers kunnen hun lotnummer terugvinden op hun bankafschrift.