• WIK ’34 MW1 - Flamingo’s MW1 3-13

Afgelopen donderdag werd de uitwedstrijd tegen Wik ’34, Damwoude, gespeeld. Gezien het feit dat we 4 punten los stonden was bij winst het kampioenschap binnen. Het was een wedstrijd op “ouderwets” gras en in de regen.
      Hieke had haar oude proppers van de vliering gehaald en was dus echt goed voorbereid. Jelmer opende het bal met een doorloopbal, 0-1. WIK antwoorde vlot met de 1-1. Vervolgens waren het Harm, afstand, en Hieke, strafworp, die de 1-3 op de borden zetten.
      Na de vakwisseling was het Janco die tweemaal, omdraaibal en afstander, die de ruststand bepaalde op 1-5.

Na een helaas theeloze pauze volgde een droge 2e helft. Zonder thee werd er gelukkig ook weer gescoord. Het was Harm die tweemaal, uitstarter en afstandschot, scoorde, 1-7 en Janco en Baukje volgden dit goeie voorbeeld waardoor de bezoekers op 1-9 kwamen. Vervolgens maakten Sjoukje en Emiel de 1-10 en 1-11, beide van afstand. WIK deed daarna nog iets terug, 2 doelpunten brachten de stand op 3-11.
      Sjoukje maakte daarna de 3-12 en het slotakkoord was voor Emiel die van afstand de 3-13 op het formulier zette.
      Een prachtige eindstand en het kampioenschap.
      De laatste wedstrijd van de herfstcompetitie is thuis tegen Deinum, dit op donderdag 17 oktober.

Baukje Benedictus