• Flamingo’s MW KAMPIOEN!

De laatste wedstrijd van het najaar seizoen werd thuis gespeeld tegen Deinum MW1. De thuisclub kwam moeilijk op gang.
      De bezoekers kwamen zo waar met 0-2 voor te staan. Emiel maakte vervolgens de aansluittreffer van afstand. De bezoekers wisten daarna nog éénmaal te scoren voor de pauze. Acht minuten voor genoemde pauze raakte een dame van Deinum zwaar geblesseerd. Er werd daarom eerder pauze genomen. Deinum had echter geen wissels mee, maar wilde wel doorspelen.

Na de thee wisten Janco en Baukje, beide van afstand te scoren, 3-3. Het ging even gelijk op. Twee doelpunten van de bezoekers, een uitstarter van Emiel en een afstander van Baukje tilden de stand naar 5-5. Vervolgens liepen de geel-roden uit naar 8-5.
      Hieke, 2 maal van afstand, en van afstand Janco. Deinum gaf echter niet op en wist terug te komen tot 8-7. Daarna scoorde Hieke nog één keer en Janco nog tweemaal, beide van afstand, waardoor de eindstand 11-8 op de borden kwam. Een moeizame overwinning, maar wel een ongeslagen kampioenschap.

Baukje Benedictus