• Flamingo’s MW1– Pallas ’08 MW1 13-7

Op donderdagavond 26 september werd thuis gespeeld tegen Pallas uit Leeuwarden. Voorafgaande aan de wedstrijd kwam de regen met bakken uit de lucht, maar vanaf het eerste fluitsignaal was en bleef het gelukkig droog.
      Sjouke opende het bal van afstand waarna vervolgens de bezoekers tweemaal de korf wisten te vinden, 1-2. Berber trok daarna van afstand de stand weer gelijk. Baukje volgde dit goede voorbeeld en bracht daarmee de 3-2 op de borden.
      Na de 3-3 liep de thuisclub uit naar 7-3; afstander Berber, omdraaibal Hieke, afstander Sjoukje en doorloopbal Janco.
      De 7-3 was tevens de ruststand en na de thee werd de scorereeks van de geel-roden rustig vervolgd.

Emiel van afstand en Hieke vanaf de stip brachten de stand op 9-4. Na een doelpunt van de bezoekers wist Sjoukje een kansje bij de korf te verzilveren en scoorden de bezoekers andermaal, 10-5. Emiel scoorde daarna vanaf de stip en Hieke wist nogmaals de korf van afstand te vinden. Na de 12-6 van Pallas maakte Roelof van afstand de laatste en bepaalde daarmee de eindstand op 13-7.

Baukje Benedictus