• Flamingo's E3 - Donkerbroek E1.

Zaterdag 21 september om 10.00u nam het Flamingoteam E3 het op tegen Donkerbroek E1.
      Het was prachtig nazomerweer. Dus het was dubbel genieten!
      Onze Flammies lieten een prachtige wedstrijd zien met veel overspel, vlotte balwisseling, goede verdediging en aanvallend vermogen!
      Dit was ook te zien in de vele doelpunten die werden gescoord.
      Na tien minuten stond het al 3-0 voor ons. De doelpunten werden gemaakt door Anna Tetsje, Sophie en Amy.
      De 4-0 werd gemaakt door Senna.
      Daarna scoorde Donkerbroek en werd het 4-1. De eerste helft werd afgerond met nog een keer drie doelpunten van Amy (2x) en Anna Tetsje.
      In de rust stond het 7-1. Een goed begin van de wedstrijd!! In de pauze konden ze even bijtanken. Dat was ook wel nodig met het warme weer.

De eerste vijf minuten in de tweede helft moesten ze er weer een beetje inkomen maar al snel scoorde Senna de 8-1. Donkerbroek kwam ook goed terug in het spel en maakte vlot daarna ook twee doelpunten en stond het 8-3. De E3-speelsters waren in hun element en speelden de bal vlot rond. Het ene doelpunt na het andere werd gemaakt door Sophie ( 3x), Senna, Anna Tetsje, Amy en Bonnie. Tussendoor wist Donkerbroek ook nog een keer te scoren.
      De eindstand was 15-4 voor de Flamingo's. Een hele duidelijke overwinning. Heel knap gedaan en heel goed samengespeeld!!
      Met de strafworpen scoorde ons team ook vier keer door Anne Tetsje, Esmee (2x) en Sophie. Deze sessie werd 4-2 voor de Flamingo's.
      We hadden een hele mooie korfbalochtend!

Nynke de Jong