/
  • Drachten van der Wiel C2 - Flamingo`s C1

   Op een zonnige ochtend speelt de Flamingo`s C1 hun 3e wedstrijd. De eerste twee zijn al gewonnen dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Na de start weet Drachten van der Wiel snel te scoren, 1-0 achter. Door het goede verdedigen van beide teams duurt het tot de 13e minuut voordat Hanne de gelijkmaker kan maken. Dit is ook de ruststand.

   Na de rust heeft het effect wat Daan aan het team heeft meegegeven. Milika, kan al  vrij snel, na het afvangen van een doelpoging van Myrthe, ook schieten, en die is raak. 1-2. Vervolgens scoort Anna 1-3.
   Dan duurt het een aantal pogingen en het missen van een vrije worp, maar uiteindelijk maakt Lisanne de 1-4.
   Drachten van der Wiel heeft wat goed te maken en hoopt aan te sluiten als ze 2-4 scoren, maar Liza gooit nog een keer raak, en het wordt 2-5. Dit is ook de eindstand.

   Er is goed verdedigd, goed gespeeld en weer gewonnen. 

   Myrthe Tabak