• Flamingo’s 2 – De Wâlden 4

Zaterdag 7 september stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor Flamingo's 2 op het programma. Dit jaar onder leiding van nieuwe trainer/coach Ruben Sijtsma.

Sinds de afgelopen twee jaar, is De Wâlden 4 geen onbekende van Flamingo’s 2.
      In deze 2 jaar is het Flamingo’s 2 helaas nog niet gelukt om de winst te pakken, tot afgelopen zaterdag!

De Wâlden opende brutaal de score, waarop Ronald gelijk antwoord gaf door middel van een afstandschot. Hierna was het de eerste 10 minuten voornamelijk stuivertje wisselen tot de 3-3. Flamingo’s zette even aan en wist hierdoor  6 goals op rij te scoren door middel van Ytje (afstand), Jelmer (2 x afstand), Ronald (afstand en strafworp) en Serena (inloopbal).
      Ook De Wâlden begon weer mee te scoren, waardoor er uiteindelijk werd gerust met een 12-8 voorsprong.

De tweede helft opende Arjan de score, maar wist ook De Wâlden weer te scoren. Uiteindelijk wisten ze zelfs gelijk te komen tot een stand van 16-16. Gelukkig hadden Rianne en Danielle het vizier nog op scherp en ze wisten beide van afstand te scoren.
      De Wâlden wist nog één keer te scoren, maar dit mocht niet meer baten. De eerste wedstrijd van het seizoen pakt Flamingo’s winst! Met een einduitslag van 18-17. Kortom een goed begin van het nieuwe seizoen.

Serena Hermsen