/
  • Zaterdag 7 september was het dan eindelijk zover. Na een bouwperiode van twee jaar kon de vernieuwde kantine van Korfbalvereniging Flamingo’s eindelijk in gebruik worden genomen. De kantine werd officieel geopend met het doorknippen van een lint en met een dankwoord van de voorzitter.

   Onder het oog van veel belangstellenden gaf de voorzitter een woord van dank. Piet Iedema, lid van het G-team van KV Flamingo’s, knipte het ‘Ynrinner 2.0-lint’ door en de kantine werd officieel in gebruik genomen. Onder het genot van een barbecue met muziek werd de opening feestelijk gevierd.

   De realisatie van de verbouw is mogelijk gemaakt door o.a. Ingenieursbedrijf TekTon, Bouwbedrijf Tamminga, Installatiebedrijf Detmar, Bouwservice van der Heide, De Haan Westerhoff en FloorWorks-Houten Vloeren. Daarnaast hebben veel vrijwilligers van de club de afgelopen twee jaar hard gewerkt om het één en ander voor elkaar te krijgen.

   Verbouwing
   Het clubgebouw is in 1966 gebouwd. Intussen was deze verouderd, voldeden de kleed- en doucheruimtes niet meer aan de KNKV-eisen en waren ze niet meer toereikend voor het ledenaantal van de vereniging. De verbouwing was noodzakelijk om aan de leden en de gasten van de korfbalvereniging een volwaardig pakket aan te bieden, behorend bij de doelstelling van de vereniging die voldoen aan de eisen van nu.

   KV Flamingo’s is constant bezig met verbeteringen. Zo is de club sinds maart 2015 trotse bezitter van twee kunstgrasvelden. Daarnaast is er in 2016 zonnepanelen geplaatst. Hierdoor voorziet KV Flamingo’s volledig in haar van eigen stroomverbruik.

    

   Opening vernieuwde kantine KV Flamingo’s