• Kampioenen veldseizoen

In de afgelopen weken mochten er binnen Flamingo's enkele welverdiende feestjes gevierd worden. Er zijn maar liefst drie teams die bovenaan in de competitie zijn geƫindigd en zich dus kampioen mogen noemen!

De F1 hoefde in 6 wedstrijden maar eenmaal een verlies te incasseren en eindigde met dat geweldige resultaat solo op de eerste plaats. Dit werd uitgebreid gevierd met kindercampagne!
      Een ander zeer verdiend kampioenschap is voor de D2. Waar dit team het in het zaalseizoen nog zwaar had, vielen de punten dit veldseizoen als rijpe appels van de boom. Uit zes wedstrijden werden maar liefst 9 punten gehaald. Door verlies van de grote concurrent in de laatste competitieronde kwam het kampioenschap voor onze D2 daarnaast ook nog eens als een grote verrassing!
      Het laatste kampioenschapsteam is de C1. Hoewel het kampioenschap gedeeld moet worden met OKO/BIES, smaakt het niet minder zoet. Vandaar dat beide teams samen aan de patat gedaan zijn!

F1:

D2: