• Flamingo’s E4 naar winst op een maandag

Afgelopen zaterdag kon Mid Fryslan niet een team op de been krijgen, dus werd deze wedstrijd op een maandagmiddag gespeeld.
      Rond 16.00 druppelden de spelertjes binnen en naar mate de tijd verstreek was er nog steeds geen tegenstander.
      16.25 was het wel duidelijk dat de wedstrijd niet om 16.30 ging beginnen. Iets voor aanvang kwamen ze er aan rijden en 16.45 gingen de ploegjes los.

In het begin waren beide teams wel aan elkaar gewaagd, maar door een scherp schietende Marith werd er in een tijdsbestek van 5 minuten een stand van 3-0 bereikt.
      Maar Mid Fryslan wist voor de rust nog aan te haken en met een 3-2 stand werd er gerust.

Na rust was het Mid Fryslan die 3-3 kon maken, maar door alweer het 4e doelpunt van Marith kwam Flamingo’s weer op voorsprong.
      MF scoorde snel weer tegen, maar Jente kon aantekenen voor de 5-4. Wederom scoorde MF de gelijkmaker en de wedstrijd leek uit te lopen op een gelijkspel.
      Ware het niet dat Lars en Sophie beide door een inloopbal toch Flamingo’s weer op een voorsprong konden zetten.
      Voor Mid Fryslan was er te weinig tijd over om nog een goed resultaat te boeken en kon Flamingo’s opgelucht ademhalen en de overwinning vieren.
      Bij de strafworpen was Flamingo’s niet helemaal scherp en werd er met 0-6 verloren.
      Na een gelijkspel en een verlies nu dus een mooie overwinning voor dit leuke team!
      Volgende week weer een wedstrijd tegen Mid Fryslan.
      Kunnen ze de winnende lijn doorzetten?

Groet!
      Jente ( en jentes heit )