/
  • Nieuwe trainer voor Flamingo's 1

   In de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het komend seizoen 2019/2020 is het Flamingo's gelukt om Gerjan Gorter te contracteren. Zijn ideeën en visie die besproken zijn sluiten aan bij de ambitie en de samenstelling van onze korfbalvereniging en huidige selectie. "Een jonge groep enthousiaste korfballers met voldoende potentie zich te handhaven in de 2e klas met het vizier gericht op de 1e klas". 
   Gerjan woont in Hoogkerk en is bekend met trainen van teams in de 1e, 2e en 3e klas. Hij is de afgelopen jaren trainer geweest bij o.a. Wez Handich, it Fean, OKO en afgelopen seizoen was hij actief als trainer bij Hoogkerk. Naast het trainen speelt hij zelf ook nog actief als speler bij Hoogkerk.
    
   We wensen Gerjan heel veel plezier en succes.