• Verslag E4 zaterdag 23 maart 2019

Dit was voor het eerst dat de dames en heren van de E4 voorafgaand aan de wedstrijd aan het mopperen waren. Ze konden toch nooit gaan winnen van dit sterke team van WWC, welke op de eerste plek in deze poule staat.
      En eigenlijk hebben ze nog gelijk ook: de vorige wedstrijd tegen dit team was geen fijne ervaring.

Maar wat niet vergeten mag worden, onze toppers staan op een hele mooie 2e plaats in de poule en dat is niet voor niks!
      Elke wedstrijd wordt er hard gewerkt, met als resultaat: geen enkel verlies…behalve tegen WWC..

Coach Lieuwe met zijn assistent Sietse namen de spelers voor de wedstrijd nog even apart in de kleedkamer om de strategie te bespreken en daarna kon de wedstrijd beginnen. Binnen 1 minuut was het eerste punt binnen voor de Flamingo’s!
      Wauw, wat een lekkere start.

De dames en heren renden de longen uit hun lijf om de lange benen van de tegenstander bij te kunnen houden en met succes!
      De tegenstander werd zo goed verdedigd dat ze maar weinig konden scoren. WWC had een pittige tegenstander aan de Flamingo’s. Helaas gingen we toch met achterstand de rust in.

Ook na de rust werd er super goed gespeeld! Stuk voor stuk stegen de E-viertjes boven zichzelf uit! Wat een snelheid en concentratie, zo vochten als leeuwen. Door snelle acties van samenspel lukte het zelfs om 2 punten er bij te scoren door Sophie. Bij het laatste fluitsignaal, was het dankzij (of ondanks) dit harde werken toch nog 3-9 geworden.
      Trotse fans op de bank, een mooie wedstrijd van dit prachtige team!

Fenne Sibma