• LDODK MW1 – Flamingo’s MW1: 20-16

Het zou een spannende wedstrijd worden, LDODK stond immers slechts met 1 punt verschil boven de Flamingo’s. Het was tijdens de wedstrijd dan ook duidelijk voelbaar dat de thuisclub er gebrand op was om te winnen. In het begin van de pot werd er om-en-om gescoord. Na de 2-2 liep de thuisclub echter snel uit, hierop hadden de bezoekers uit Buitenpost helaas geen antwoord. Er werd dan ook gerust met een stand van 12-4. Na de pauze werd het echter snel 12-8. Helaas bleef het verschil daarna steeds 4 doelpunten.

In een sportieve, leuke en bovenal fanatieke wedstrijd was de winst voor LDODK met een eindstand van 20-16.
      Doelpunten Flamingo’s: Sjoukje 4, Jelmer 2, Jelly 2, Sydo 2, Baukje 2 en Klaas, Arjan, Hieke en Munir allen 1 goal.

Baukje Benedictus