• Wedstrijdverslag Flamingo’s 2 09-02-2019

Afgelopen zaterdag kwam Mid-Fryslân/Jansma Burdaard 4 op bezoek in Buitenpost.
      De vorige wedstrijd gingen de Flamingo’s met 0 punten naar huis na een spannende pot die 19-18 eindigde.

Flamingo’s 2 was er van overtuigd dat ze konden winnen en waren zeker niet van plan de zaterdag af te sluiten met 0 punten.
      In de wedstrijd tegen de nummer 2 kon er alleen maar gewonnen worden. Ze begonnen dan ook goed met een uitloop naar 9-4.
      Na de rust begon Mid-Fryslân langzaam aan te sluiten en kwamen ze nog op een voorsprong van 2 punten.
      Flamingo’s wist door te gaan en maakte het erg snel weer gelijk.
      In de laatste minuten scoorde Marrit Postma, kort na haar invalbeurt, de 19-19.
      Mid-Fryslân kreeg nog de kans om uit te lopen, maar dit moest niet zo zijn.
      De scheidsrechter floot de wedstrijd af met een 19-19 gelijkspel.

Hendrik Land