• De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten wordt per ingang van 1-1-2019 de nieuwe hoofdsponsor van de Flamingo’s selectie. De sponsorcommissie is hartstikke blij dat de betrokken dorpsgenoot Paul Olijve (directeur van De Haan Westerhoff Zonwering) onze club financieel met o.a. kleding en sporttassen ondersteunt.

Na een hele lange periode met hoofdsponsor Bouwbedrijf Tamminga gewerkt te hebben werd het een grote zoektocht wie onze vereniging de komende jaren wil ondersteunen. Wij willen Bouwbedrijf Tamminga heel hartelijk bedanken voor de ondersteuning van de afgelopen jaren!

De selectiespelers van Flamingo's kregen zaterdag 12 januari 2018 de nieuwe shirts en tassen uitgereikt. Hierop staat in het rood het logo van De Haan Westerhoff Zonwering.

De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat de servicedienst 24 uur per dag klaar.