• Grote Clubactie succesvol: €2300 binnen!

De GCA(Grote Club Actie) heeft dit jaar een record opbrengst op gebracht voor Kv De Flamingo’s. Door een geweldige inzet van met name onze pupillen en junioren kan Korfbalvereniging Flamingo’s terugzien op een geslaagde Grote Club Actie.

Door de verkoop van loten met kans op diverse grote prijzen wordt de clubkas binnenkort gevuld met ruim €2300 euro! In de afgelopen weken hebben diverse leden van de club hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. De sponsorcommissie meldt de club ieder jaar weer aan om aan deze actie mee te mogen doen. Een snelle aanmelding leverde gelijk al een leuk extraatje op voor de club. Naast het verkopen van de loten moeten de loten ook geregistreerd worden.

Een en andere is een flink karwei aangezien alle ingevulde gegevens op de loten met de hand moeten worden ingegeven in de database van de Grote Club Actie. ‘’Door de inzet van vele vrijwilligers is dit top resultaat tot stand gekomen en we zijn dan ook met name reuze trots op onze meestal jonge verkopers’’ aldus een tevreden voorzitter Ette Frits Veenstra. De inzet van deze verkopers wordt binnenkort beloond met cadeaubon waarvan diegene met de meest verkochte loten zelfs nog een extra prijs hebben verdiend. De sponsorcommissie ziet dan ook terug op een geslaagde GCA en hoopt volgende jaar weer mee te mogen doen.