• G-team uitstekend op dreef op toernooi Leeuwarden

Met maar liefst elf leden was het G-team vertegenwoordigd op het G-toernooi in Leeuwarden op 17 november jl.
      Ineke, Wieberen, Rebecca, Dirk, Aileen, Trijnette, Albert, Hendrika, Harm, Henk en Piet verdedigden met verve de kleuren van Flamingo’s. Piet is benoemd tot assistent-coach, omdat hij vanwege een blessure geen wedstrijden meer kan spelen.
      Zoals gebruikelijk had k.v. Leeuwarden de zaken weer keurig voor elkaar.

In de eerste wedstrijd moest Flamingo’s aantreden tegen Leeuwarden 2.
      In de nieuwe sponsorshirts van Fysiotherapie Buitenpost schoten ze prima uit de startblokken.
      Trijnette opende de score en Hendrika en Aileen volgden met elk twee treffers, waardoor de wedstrijd met 5-0 werd gewonnen.
      Dirk maakte zijn debuut voor Flamingo’s en deed dat uitstekend!

Emmeloord was de volgende tegenstander. Dat werd een heel spannende, mooie wedstrijd met kansen aan beide kansen, maar het lukte aan beide kanten niet om de bal door de korf te gooien. 0-0 dus.

Vervolgens stond SIOS klaar om het op te nemen tegen Flamingo’s, een heel sterke tegenstander van wie nog nooit werd gewonnen. Maar Flamingo’s had snode plannen. Hendrika zette haar ploeg op een 1-0 voorsprong.
      SIOS kwam weer langszij, maar goed samenspel tussen Hendrika en Dirk leverde nog een treffer van Hendrika op en dat betekende een 2-1 overwinning, ook al omdat de geelhemden ook heel goed verdedigden.
      Rebecca maakte in deze wedstrijd haar debuut en net als Dirk ging dat heel goed.

In de laatste wedstrijd tegen Leeuwarden gooide Flamingo’s nog even alle remmen los. Hendrika scoorde maar liefst 4 keer.
      Naast de vele assists die Albert deze ochtend had gegeven, maakte hij nu ook nog zelf 2 goals en Aileen schoot het 7-tal vol.
      Met drie overwinningen en een gelijk spel eindigde Flamingo’s op de eerste plek. Een puike prestatie van al onze spelers!

Griet de Vries