• Uitnodiging ledenvergadering Clubbinders

Beste leden,

Door middel van deze uitnodiging willen wij jullie graag uitnodigen voor de jaarlijkse ledenvergadering. Deze vergadering zal plaatsvinden op donderdag 13 december vanaf 20.00 in de ‘Ynrinner’ op sportpark de ‘Swadde’.
      Om deze zakelijke bijeenkomst aangenamer te maken wordt er voorafgaand aan de vergadering de jaarlijkse gourmetavond georganiseerd!

Wanneer? Donderdag 13 december
      Waar?       In de Ynrinner
      Tijd?         Vanaf 18.30 gourmetten - 20.00 ledenvergadering
      Kosten?     €6,- per persoon

Graag zelf een bord en bestek meenemen als je komt te eten.
      Mocht je in bezit zijn van een gourmetstel, zou je deze dan ook mee kunnen nemen?

In verband met het bestellen van vlees etc. zouden we graag willen dat je/ jullie voor 3 december opgeven door een mailtje te sturen naar clubbinders@kvflamingos.nl.

Het bestuur van ‘De Clubbinders’ hoopt je/ jullie op 13 december te mogen verwelkomen!