• Flamingo’s B1 pakt makkelijk punten tegen KV Leeuwarden B1

De eerste wedstrijd van het zaalseizoen voor Flamingo’s B1 werd gespeeld in Leeuwarden tegen KV Leeuwarden B1.
      Flamingo’s begon meteen goed en wist de eerste aanval meteen te benutten en maakte de 0-1.
      Flamingo’s ging door en maakte aan het begin meteen al het verschil en stond na een kwartier 2-7 voor.
      Na een goede eerste helft met mooie aanvallen stond het bij rust al 3-12 voor Flamingo’s.

In de tweede helft ging Flamingo’s lekker door en scoorde erg makkelijk.
      Het verschil was in de eerste helft al gemaakt maar Flamingo’s maakte het in de tweede helft af en eindigde met een 6-22 overwinning. De punten gingen vrij gemakkelijk mee naar Buitenpost.
      Een heel goed begin van het zaalseizoen en een motiverende wedstrijd voor Flamingo’s B1.

Doelpunten:
      Frouwkje 3