/
  • Verslag oefenwedstrijd KV Flamingo’s 2 - Udiros 2

   Eindelijk weer even een potje korfbal op de zaterdag. Het was alweer twee weken geleden dat de selectie van KV Flamingo’s een (oefen)wedstrijd had gespeeld. Dit was tegen Invicta en verliep voor het tweede niet zoals we hadden gehoopt. De andere kant daarvan is dan wel weer dat we stof hadden tot nadenken en er vele leermomenten uit konden halen.

   In eerste instantie zou de selectie oefenen tegen KV Club Brothers uit Groningen maar helaas ging dit niet door.
   Via een Facebook oproep hebben we Udiros bereid gevonden om te oefenen, bedankt!

   De wedstrijd begon direct goed door een kans en vrije bal van Thea en Reinder, direct een voorsprong van 2 doelpunten.
   Udiros liet zicht echter niet kennen en wist hierin mee te scoren.
   Dit zorgde er voor dat de beide ploegen een lange tijd gelijk opgingen, tot een score van 6-6.
   Hierna waren het toch de geelhemden die de voorsprong weer in handen wist te nemen door o.a. scores van Reinder (2x), Daan en Ruben. Het stond inmiddels 10-6. 

   Een gaatje van 4 doelpunten, dat ziet er positief uit! Maar Udiros leek hierdoor nog meer gebrand om zich niet zomaar gewonnen te geven en wist opnieuw meerdere malen te scoren waardoor het gat weer werd gedicht tot een stand van 14-13.  
   Het waren de Flamingo’s die zaterdag uiteindelijk aan het langste eind trokken, waarbij de eindstand kwam te staan op 19-17. 

   Een ieder bedankt voor de trouwe support, we hebben er weer van genoten. We hopen jullie allemaal volgende week weer te zien om 18:20 uur in de Houtmoune. De eerste competitie wedstrijd zal dan gespeeld worden tegen De Granaet 2 uit Dokkum. 

   Marieke Keizer