• G – korfbal toernooi te Emmeloord

Zaterdag 13 oktober hadden de G spelers, Harm, Albert, Trijnette, Ranna, Dirk, Henk en Hendrika een toernooi in Emmeloord.
      Het weer werkte mee. Bij een temperatuur van 25 graden speelden de Flamingo’s, in hun nieuwe shirts, gesponsord door Ton van der Berg en Eeltsje Talstra van fysiotherapie Buitenpost, hun wedstrijden.

De eerste wedstrijd was tegen Leeuwarden 2. Deze wedstrijd werd gewonnen met 7-2, een heel goed begin!
      Hendrika, Albert en Ranna scoorden deze wedstrijd de doelpunten.

De tweede wedstrijd speelden de Flamingo’s tegen Emmeloord. Het werd een hele mooie en spannende wedstrijd.
      De beide teams waren aan elkaar gewaagd. De eindstand was 1-1. Het doelpunt in deze wedstrijd werd gemaakt door Hendrika.

Hierna was een korte pauze waarin alle spelers werden getrakteerd op frisdrank, wat heerlijk smaakte met dit warme weer.

Na de pauze werd er gespeeld tegen SIOS uit Wolvega. Helaas was deze ploeg een maatje te groot voor Buitenpost.
      Er werd verloren met 6-1. Hendrika redde de eer met een heel mooi doelpunt!

De laatste wedstrijd, tegen Leeuwarden 1 werd gewonnen met 3-0. Albert scoorde alle drie doelpunten in deze wedstrijd!
      Wij kunnen terug kijken op een heel sportief en gezellig toernooi!

Griet de Vries