• Leuk seizoen eindigt op de laatste plaats

Met een stralend zonnetje en de mist over de grasvelden ging de ploeg van Lieuwe vandaag de reis maken richting de Hemrik.
      WWMD, Wêz Wis Mei Doelen, stond op het programma.
      Tijdens de heenreis bleek dat er enkele wegen richting de Hemrik niet begaanbaar waren. Dit betekende omrijden.
      Ondergetekende is op plaatsen geweest, waar hij in zijn leven nog nooit is geweest.
      Extreem veel bomen werden gespot, maar na zo’n 50 minuten doemden de contouren van het plaatsje de Hemrik op.

Even links en even rechts en jahoor, daar was het sportpark.
      Verscholen achter een sporthalletje,basisschool en kleedkamers lag er een prachtig mooi veldje op ons te wachten.
      De tijd was inmiddels 9.58, dus moesten we ons snel omkleden.
      Iets verlaat floot de scheidsrechter voor de eerste helft.

De E4 had vandaag de luxe dat ze het complete team bij elkaar hadden.
      WWMD daartegen heeft een team met maar liefst 7 spelers. In het eind van de wedstrijd brak dit Flamingo’s wel op.
      Er werd fel begonnen aan de wedstrijd. De scheidsrechter voelde de wedstrijd perfect aan.
      Een balletje op een hak werd dan ook niet afgefloten en een voetje op de zijlijn werd wel eens door de vingers gezien.

Zo zie ik de scheidsrechters het liefst. Niet van die pietje precies en mierenn**kertjes.
      Flamingo’s kwam al na 2 minuten op achterstand, maar Marith, die het vizier vandaag op scherp had maakte al snel gelijk.
      Strijd, passie en doorzettingsvermogen deed de Flamingo’s vliegen. Sophie en Marith zetten de uitploeg op een riante 1-3 voorsprong.
      Helaas kreeg Flamingo’s vlak voor rust nog twee doelpunten om de oren en werd er gerust met een 3-3 tussenstand.

Na de rust was er een moment van onoplettendheid. Dit moment duurde helaas zo’n 10 minuten en WWMD scoorde er in deze fase lustig op los. De thuisploeg speelde met 3 heren en 1 dame en dit was Flamingo’s wat te machtig.
      Gelukkig maakte Marith de stand weer wat dragelijker door haar 3e doelpunt aan te tekenen.
      Het slotwoord was voor WWMD die de eindstand bepaalde op 8-4.
      Een leuk seizoen is er gespeeld, waarin er door een overwinning en een gelijkspel 3 punten zijn behaald.
      De tegenstanders waren niet altijd van het zelfde niveau, maar door fel spel zijn alle wedstrijden geen walk overs geworden.

Er zit potentie genoeg in dit jonge team en we zullen zien of het in de zaal weer een beetje beter kan. Volgende week nog even trainen op het veld, dan een weekje vakantie en daarna gaan we richting de zaal!

Groetjes,

Jente en Jentesheit