• Bekerwedstrijd Flamingo’s 1 – Wêz Handich/DOW 2

Daar gingen we dan, de eerste bekerwedstrijd van het jaar. Voor de start van de wedstrijd hadden we als team een aantal basisregels opgesteld wegens de zware ondergang van de vorige wedstrijd. Dit zorgde voor beter teamwork en dit werd erg zichtbaar.

Met gezonde spanning, motivatie en met verlangen naar de winst gingen wij er tegenaan. Met een sterk begin en goede kansen verliep de eerste helft goed. Het ging hard om hard. We gingen de rust in met een stand van 8 – 7.

Na de rust hebben we ons geen seconde hoeven te vervelen. De stand bleef dicht bij elkaar en we konden maar geen grip krijgen op de wedstrijd. Tot in de laatste minuten was de spanning om te snijden. Door een doelpunt van Martein in een van de laatste minuten kwamen we met een 15 -15 gelijk te staan; een verlenging hing in de lucht!
      Jammer genoeg gaf de scheidsrechter in de laatste seconden een strafworp tegen ons omdat hij dacht een fout gezien te hebben.
      Dit was het doorslaggevende punt waardoor we onze dromen naar de beker moesten laten varen.

Teleurgesteld maar toch erg tevreden kijken wij terug op een spannende wedstrijd.
      Door dit verlies ligt de motivatie om te winnen nog hoger en willen wij ons graag weer laten zien.
      Daarom richten wij ons voor de volle honderd procent op de wedstrijd van 13 oktober tegen EKC 2000 1.

Elisabeth Leenstra