• Fysiotherapie Buitenpost schenkt De Flamingo’s G korfbalteam nieuwe shirts

Al een aantal jaren is Fysiotherapie Buitenpost een trouwe sponsor van het G korfbal. G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel telt het team 14 enthousiaste deelnemers, in leeftijd variërend van 14 tot 62 jaar.
      Het begeleidingsteam bestaat uit 9 leden, die per tweetal per toerbeurt de trainingen verzorgen en daarnaast coach zijn tijdens de toernooien.

Het team was toe aan nieuwe shirts en door de inzet van de sponsorcommissie kon er afgelopen zaterdag 22 september nieuwe shirts overhandigd worden in het bijzijn van de sponsor.

‘’Het is natuurlijk fantastisch dat Eeltsje Talstra en Ton van den Berg deze shirts aan ons schenken’’ aldus Griet de Vries begeleidster van het G Team.
      Het is ook voor deze leden mooi dat ze in officiële clubtenue van de Flamingo’s hun toernooien kunnen spelen. We zijn er erg blij mee. De komende jaren is het G korfbalteam weer tiptop in de kleding en kunnen ze weer goed voor de dag komen.
      Bewegen is erg belangrijk en we dragen graag daaraan een steentje bij aldus de trotse sponsoren.