• Flamingo’s 2 – V&V 2

Woensdag 12 september om 20.00 speelde Flamingo’s 2 een doordeweekse thuiswedstrijd tegen V&V 2.
      Deze wedstrijd was verplaatst naar woensdag omdat de tegenstander aanstaande zaterdag niet genoeg spelers kon hebben.
      Hoewel het een doordeweekse dag was, was er veel publiek om de Flammies aan te moedigen.

De basisspelers waren Reinder, Hendrik, Marieke en Celine en Arjan, Daan, Ytje en Mariska.
      Met als wissels: Anneke, Ruben en Tjerk. Onder leiding van Jack Visser.

Beide ploegen begonnen erg sterk aan deze pot, en kwamen de eerste 10 minuten makkelijk tot scoren.
      Hierdoor stond het binnen een paar minuten al 5-5.
      Met veel zuivere afstanders van onder andere Arjan, Hendrik en Daan bleven de Flamingo’s scoren tot aan de rust.
      Maar V&V kon goed mee gaan en bleef ook scoren. De hele wedstrijd ging het gelijk op een kwamen beide ploegen niet met 2 punten los van de ander. Tot aan de rust bleven beiden ploegen op gelijke hoogte met een ruststand van 11-11.
      In de eerste helft werd er 1 keer gewisseld bij de Flamingo’s; Anneke kwam in het veld op de plaats van Celine.
      Na de bespreking gingen de Flamingo’s met goeie moed weer het veld op.

In de tweede helft vonden er wat tactische wissels plaats, Hendrik ging eruit en Ruben en Tjerk wisselde deze plek af met Ruben in de aanval en Tjerk in de verdediging. Hendrik kwam er in het andere vak in voor Arjan.
      Met nog 10 minuten te gaan stonden de Flamingo’s met 14-16 achter.
      Na 3 knappe goals van Ruben, Hendrik en Daan werd de score weer omgedraaid in het voordeel van de Flamingo’s.
      Met nog een minuut of twee was de stand echter 18-19, en moest er nog snel doelpunt worden gemaakt wilden er punten gepakt worden deze wedstrijd. Na wat mooie en lange aanvallen werd de inzet gelukkig beloont met een mooie afstander van Anneke. Hiermee was ook gelijk de eindstand van 19-19 bepaald.

Scores van de Flamingo’s: Hendrik en Daan met beide 6 doelpunten, Anneke, Reinder en Arjan met 2 en Ruben met 1 doelpunt.
      De volgende wedstrijd van Flamingo’s 2 is een uitwedstrijd om 17.00 tegen Sparta 2 in Zevenhuizen.

Daan Haverhoek